ÁSZF és adatvédelem


A weblap tulajdonosa

Móksha Gyógyír Zrt.

2161 Csomád, Szent István u. 5.

E-mail: info@mokshacsepp.hu


A honlap karbantartója

Báthori Mátyás Gábor

+36 20 237 74 95

E-mail: info@ab-marketing.hu


Tárhely szolgáltató

A www.moksacseppinfo.hu és www.moksacseppinfo.hu honlap a forpsi.hu szerverén van elhelyezve.


Jogi nyilatkozat

A www.moksacseppinfo.hu tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges! A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni!

A Tulajdonos minden jogot fenntart. Kivéve a fotókat, melyek a www.pixabay.com weboldalról származnak.


Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Az üzemeltető tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni.

A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Tulajdonos weboldala kapcsolódik.

Mivel a Tulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a www.moksacseppinfo.hu honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat:


Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése a Tulajdonostól független, így azokért felelősséget vállalni nem tud.


Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.


A Móksha Gyógyír Zrt. figyelembe véve a személyes adatok védelméről és a közérdek adatok nyilvánosságáról szóló a 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit is – minden tőle telhetőt megtesz az Ön személyes adatainak védelme érdekében.

Az Ön személyes adatainak védelme a Móksha Gyógyír Zrt és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A Móksha Gyógyír Zrt. vállalja, hogy a regisztráció, valamint a rendelés során az ajánló, vagy vásárló, fogyasztó megadott adatait a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok szerint, az előírásoknak megfelelően őrizi, bizalmasan kezeli, azt harmadik személyeknek nem szolgáltatja ki.

A regisztráció során – mely egyben ajánlói regisztráció is – megadott adatokhoz a Móksha Gyógyír Zrt. n kívül a regisztrált ajánló csoportjának vezetői is hozzáférhetnek, azonban azt harmadik félnek át nem adhatják. A csoportvezetők, szponzorok a hozzáférhető adatokat csak és kizárólag saját használatra, a csoportjába tartozó ajánlókkal történő kapcsolattartásra, a Moksa Cseppel, illetve annak értékesítésével összefüggő információk közlésére használhatja fel. Amennyiben a vezető, szponzor a rendelkezésére álló adatokat továbbadja, különböző reklám (SPAM) üzeneteket küld az email címekre, vagy bármilyen módon visszaél az általa ismert adatokkal, mely megsérti akár az ajánló, akár a Cég jogait, kártérítési igény nyújtható be ellene.

A regisztrált személy tudomásul veszi, hogy a Móksha Gyógyír Zrt. a kapott adatokat az értékesítéssel és az értékesítésre adott megbízással érintett körben használja fel. Amennyiben a regisztrált ajánló adatait csoportjának vezetői a Móksha Gyógyír Zrt. tevékenységétől eltérő, egyéb célra használja fel, az a szerződéses jogviszony megszűnését jelenti.

Minden regisztrált természetes-, és jogi személy kártérítési felelősséggel tartozik, ha szerződéses jogviszonya alatt, vagy annak megszűnését követően az általa ismert adatokat átadja, vagy bármilyen módon harmadik személy részére hozzáférhetővé teszi.

A regisztráció, valamint a rendelés során megadott, szállításhoz szükséges adatokat a Móksha Gyógyír Zrt. bármely, vele szerződéses kapcsolatban álló futárszolgálat részére célzottan átadhatja.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

A regisztrációt követően a Móksha Gyógyír Zrt. az adatokat mindaddig megőrzi, amíg a szerződéses kapcsolat fennáll a regisztrált – természetes-, vagy jogi – személlyel. A szerződés megszűnését követően az adatokat a Móksha Gyógyír Zrt. megsemmisíti.

A regisztrált természetes-, vagy jogi személy, írásban (tértivevényes levélben) kérheti adatai nyilvántartásból való törlését. Ebben az esetben az adatok törlése egyben a szerződéses jogviszony megszűnését jelenti. A Móksha Gyógyír Zrt. az ilyen kérésnek haladéktalanul köteles eleget tenni.

A Móksha Gyógyír Zrt.-nek nem áll módjában a közölt adatok valódiságának ellenőrzése, hogy azokat valóban a regisztráló-, vagy vásárló-, fogyasztó személy szolgáltatta-e ki. A Móksha Gyógyír Zrt. az ilyen jellegű esetleges visszaélésekért, illetve az azokból eredő bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen károkért nem vállal felelősséget.

Amennyiben Ön bármilyen visszaélést észlel, kérjük, haladéktalanul jelezze a Móksha Gyógyír Zrt. -nek.

Az értesítés beérkezését követően gondoskodunk az adatok ellenőrzéséről, illetve annak eredetének kivizsgálásáról. Hamis vagy más által, – az adatok tulajdonosának beleegyezése nélkül – megadott adatokat azonnal töröljük a rendszerből.

Tartson velünk

Facebook
Iratkozzon fel


Csatlakozzon hozzánk...


Napi útravaló

Mai idézet:


Két módon lehetsz jó matematikus. Az egyik, hogy okosabb vagy mindenki másnál. A másik, hogy butább vagy mindenkinél, de kitartó.


- Raoul Bott -