Fizetési módok


Fizetés áruátvételkor

Utánvétes csomagküldés – amennyiben ezt a teljesítést választotta, nincs más dolga, mint a csomag átvételekor a futárnak megfizetni a csomag utánvétes összegét.


Fizetés bankkártyával

A legegyszerűbb és legkényelmesebb fizetési mód. A Webshopos vásárlás után a MEGRENDELEM gomb megnyomásával a FIZETÉS ikonhoz érkezünk el, amely átvezet a Kereskedelmi és Hitelbank oldalára. Négy sor adat beírása után teljesül a fizetés.: 1.sor: Bankkártyaszám beírása | 2.sor: Lejárati idő kiválasztása. | 3. sor: CSC, azaz a kártya hátoldalán lévő háromjegyű biztonsági kód, az American Express kártyánál az elején lévő négyjegyű kód. | 4. sor: e-mail cím megadása: célszerű, mert a tranzakcióról visszajelzést kap
Az összeg beérkezését követően, amely a banki terminálon azonnal kiegyenlítődik, a kiszállítást teljesítjük

FONTOS: Külföld esetében ez a leghatékonyabb és legkedveltebb fizetési mód, a fogyasztóink számára ezt szoktuk javasolni, így a lehető leggyorsabban jutnak a Moksa Csepp csomaghoz.


Fizetés banki- átutalással, vagy befizetéssel

Ezekben az esetekben a rendelést követően kérjük a megrendelés összegét átutalni vagy befizetni a cég bankszámlaszámára.
Az összeg bankunk által leigazolt beérkezését követően a kiszállítást teljesítjük. FONTOS! Kérjük, hogy banki- átutalás, befizetés esetén az azonosítás érdekében a közlemény rovatba minden esetben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját, és a megrendelő nevét.


PayPal fizetés

A fizetési mód előnye, hogy helyi pénznemben veszi le a pénzt a tranzakcióhoz használt bankkártyáról. A PayPal használatával lehetőség nyílik egy kontó nyitására is, amely bármikor használható az internetes vásárlásaihoz. A Webshopos vásárlás után a MEGRENDELEM gomb megnyomásával átvezet a honlapunk a PayPal oldalára, ahol egy angol nyelvű adatlaphoz érkezünk, amelyet ki kell töltenünk, így egyenlítődik ki a fizetésünk. A PayPal fizetéssel kapcsolatos további útmutatást a Moksa Csepp hivatalos weboldalán is talál.

Tartson velünk

Facebook
Iratkozzon fel


Csatlakozzon hozzánk...


Napi útravaló

Mai idézet:


A múlt maradjon a múlt, mert elpusztíthatja a jövőt. Élj úgy, ahogy a holnap megköveteli, ne azért, amit már a tegnap elvett.


- Ray Lewis -