Cégünkről


Kedves Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm a Moksa Csepp honlapján!

Engedje meg, hogy néhány információt megosszak Önnel cégünkről és tevékenységéről:

Cégem, a Móksha Gyógyír Zrt. 2014-ban kezdte meg a tevékenységét Magyarországon. Az alapvető emberi értékek megőrzése mellett, számunkra fontos a tisztesség, pontosság, mások tisztelete és megbecsülése. Küldetésünk, hogy a termékünkkel és információs munkánkkal, segítsünk az embereknek megtalálni rohanó világunkban testi-, lelki egyensúlyukat, szabadságukat, valamint lehetőséget kívánunk nyújtani egészségi és anyagi biztonságuk megteremtéséhez.

Egy vagyunk azon cégek közül, aki nem csak értékesíteni szeretné termékét a nagyvilágban azzal a forgalmazási típussal, amelyet induláskor választott, hanem szeretnénk lehetőséget adni mások számára is, hogy a termék terjesztése és eladása által anyagi fejlődése is legyen. A Moksa Csepp ajánlók nap mint nap aktívan és eredményesen állítják tehetségüket nemes küldetésünk szolgálatába úgy, hogy eközben maguk is gyarapodnak.

Masik minta
Bencze Ilona
Vezérigazgató

Ajánlói és értékesítői tevékenységünket egyedülálló kifizetési rendszer, képzések és a kor kihívásainak tökéletesen megfelelő infrastrukturális háttér segíti. Regisztrált ajánlóinknak saját weboldalt (aldomain oldalt) biztosítunk, kezdő ajánlóink hathatós segítséget szerezhetnek indulásukhoz.

Remélem, hogy az itt felsorolt érvek Önben is megérlelik a hozzánk való csatlakozás szándékát.

Egy jobb jövőért Ön is tehet!

Legyen a csapatunk tagja…

Szeretettel várom!


Ismerje meg Bencze Ilonát…

Ilona története

Tartson velünk

Facebook
Iratkozzon fel


Csatlakozzon hozzánk...


Napi útravaló

Mai idézet:


A legnagyobb hiba az, ha valamibe nem mersz belevágni azért, mert félsz, hogy hibázni fogsz.


- Bob Gass -