Gyakori kérdések


A készítmény fogyasztása (a homeopátiás elve miatt) kortól függetlenül szedhető. 5 éves kor alatt napi 5 csepp fogyasztása az ajánlott, 5 éves kortól pedig adható a 10 csepp.

A Moksa Csepp nem homeopátiás készítmény, hanem homeopátiás elvek technológiai figyelembevételével előállított komplex készítmény. Ennek alapján nem indokolt, hogy a homeopátiás termékekre vonatkozó előírásokat tartsuk be, mint például, hogy mentholos termék használata tiltott. A Moksa Csepp fogyasztása mellett nyugodtan moshatunk fogat mentholos fogkrémmel, vagy használhatunk mentholos krémet, púdert.

A Cseppet bárki fogyaszthatja. Allergén anyagokat nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól, valamint technológiai segédanyagtól mentes.

Szó sincs róla. Az Cseppben minimális mennyiségben található alkohol, épp csak annyi, amely az előállítás során az oldás stabilitását biztosítja. Ez az alkoholmennyiség semmiképp nem ártalmas, bármely gyógyszertári köptetőben vagy egyéb termékben ugyanennyi megtalálható. Kisgyerekek is fogyaszthatják. Ezt a mennyiséget sem szondával, sem vérvétellel nem lehet kimutatni.

A Moksa Csepp minden további nélkül fogyasztható egyéb gyógyszer alkalmazása mellett, azonban kérjük, ha azonos időben szedi azokat, akkor a gyógyszer/gyógyszerek és a Csepp bevétele között tartson legalább 20 perc szünetet.