Moksa Csepp


A Moksa Csepp speciális módon készített virágeszenciákat, körömvirág kivonatot és C-vitamint tartalmazó komplex készítmény.

Az Moksa Csepp kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, technológiai segédanyagtól mentes.Egyedi, különleges, sajátos

Moksa Csepp – Egy csepp harmónia…


A Moksa Csepp összetétele: Desztillált víz, etilalkohol, C-vitamin (aszkorbinsav), körömvirág kivonat és magnézium szulfát | Alkoholtartalom: 22+- V/V% | Hatóanyag a napi adagban (10 csepp): C-vitamin: 30 mg, mely a napi ajánlott vitaminbevitel 37,5 %-át fedezi. | Körömvirág: 2,7 mg.


Alkalmazása: Naponta egyszer tíz csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. A C-vitamin antioxidáns hatása révén fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Segíti az immunrendszer megfelelő működését. Fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. A C-vitamin ugyancsak szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.

Nettó térfogat: 10 ml

Csomagolás: 10 ml-es cseppentős sötét üveg, műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.

Érzékszervi tulajdonságok: Halványsárga, enyhén alkoholos illatú, vízben jól elegyedő.

Tárolás: szobahőmérsékleten. 10 ml-es cseppentős sötét üveg műanyag zárókupakkal. Szinesnyomású kartondobozba helyezve.


A Moksa Csepp étrend-kiegészítő szer, mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen a készítmény körültekintő alkalmazása: Figyelmeztetések: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani!A készítményt csak a csomagoláson jelzett minőség-megőrzési időn belül szabad felhasználni.

Tartson velünk

Facebook
Iratkozzon fel


Csatlakozzon hozzánk...


Napi útravaló

Mai idézet:


A legnagyobb hiba az, ha valamibe nem mersz belevágni azért, mert félsz, hogy hibázni fogsz.


- Bob Gass -