Felszabadító érintés


Test és lélek érintése: energia áradás – tisztítás – felszabadulás

Megengedem magamnak mindazt, amit eddig úgy gondoltam, hogy megengedtem magamnak!

Test érintés: Az érintés az egyik legfontosabb non-verbális jelzés (pl.: amikor még a pici baba nem tud beszélni, akkor az érintés által nagyon sok minden kifejezhető). A férfiak és a nők eltérően reagálnak egy és ugyanarra az érintésre.

A szeretet fizikai kifejezésére, ölelésre, simogatásra, érintésre az emberi test boldogsághormonok termelésével reagál, amelyek az egészséget szolgálják. Minden Felszabadító érintésnél 5 millió idegsejt bocsát ki elektromos impulzusokat a testünkön át. Ezek azonnal a nyugalom és a meghittség érzését váltják ki.

„A simogatás, érintés azonban a halálfélelmet is oldja, amelyben egyre több ember szenved. Ezzel egy időben a lágy érintés az oxytocin hormonok kibocsátását fokozza, amely a boldogság érzetért és a jó közérzetünkért felelős. A tudósok figyelmeztetnek arra, hogy a kis gyermekek számár a simogatás életfontosságú, ezért minél többször van szükségük édesapjukkal és édesanyjukkal a közvetlen testi kontaktusra. A felnőtt emberek is rá vannak utalva erre. Aki sohasem kap kedvességet, egy idő után depresszióssá válhat, ami az életet elviselhetetlenné teszi.”

Hajlandóság, befogadás, elengedés, jelenlét, tudatosság.

Lélek érintés: A saját lelked érintésében az általad létre hozott védelmi rétegek akadályoznak csupán. Fejtsd le őket és megérezheted a lélekérintést, s megérintheted, megérintetheted lelked, Önmagad. Add meg magadnak, ami jár, s hagyd, hogy lehulljanak a védelmi rétegek szépen egyenként. Engedd el őket, nincs már rájuk szükséged!

A test és a lélek titka és a törvénye, a kapcsolódás, hiszen a test és lélek szüntelen kapcsolódásban van egymással.

Mikor a lélek szenved, a test is gyötrődik!

Test és lélek Felszabadító érintése, univerzumnyi energia áradása!

Nem csak magadnak segíthetsz vele, egy-egy kezeléssel magadon és vendégeden kívül még 300 ezer embertársad energia mezőjében hozhatsz létre energia áradást.


Kíváncsi a Moksa Felszabadító Érintés létrejöttének történetére?

Itt elolvashatja!


Okleveles terapeuták


Rózsa Klára
Rózsa Klára

Dr. Konta Ildikó Mária
Dr. Konta Ildikó Mária

Vágvölgyiné Hajni
Vágvölgyiné Hajni

Szalkainé Tóth Tímea
Szalkainé Tóth Tímea

Szilárd Judit
Szilárd Judit

Ágh Erzsébet
Ágh Erzsébet

Péter Lívia
Péter Lívia

Pappné Tóth Beáta
Pappné Tóth Beáta

Mónos Magdaléna
Mónos Magdaléna

Szép Gáborné
Szép Gáborné

Dr. Széles Magdolna
Dr. Széles Magdolna

Pataky Beatrix
Pataky Beatrix

Nogula Irén
Nogula Irén

Nagy Zita
Nagy Zita