Moksa TV


Bencze Ilona, a Móksa Csepp megalkotója álmodta meg korábban a MÓKSHA TV-t, egy olyan információs csatornát, mely pozitív információkat közvetít, juttat el az emberekhez. Itt is, mint a Móksa Csepp, komplex információs cseppnél a „bevitt információkon” van a hangsúly!

Bővebben

MÓKSHA TV

CSAK POZITÍVAN!

Bencze Ilona, a Móksha Csepp megalkotója álmodta meg korábban a MÓKHSA TV-t, egy olyan információs csatornát, mely pozitív információkat közvetít, juttat el az emberekhez. Itt is, mint a Móksha Csepp, komplex információs cseppnél a „bevitt információkon” van a hangsúly!

A MÓKSHA TV kizárólag pozitív hangvételű és hatású témákkal foglalkozik, itt nem esik szó tragédiákról, balesetekről, csődről vagy kudarcról.

Motiválni szeretnénk az embereket, hogy vidáman és boldogan nézzék a műsorainkat, és közben energiával töltődjenek fel.

A tévéhíradók nézői gyakran érezhetik a levertséget, az elkeseredettséget, azt, hogy semmi keresnivalójuk nincs a Földön, semmi jó nem történik ebben a világban.

A hírek szinte csak negatív történésekről és veszteségekről szólnak, és meglehetősen keveset foglalkoznak jó dolgokkal, azokkal is csak említés szinten.

A MÓKSHA TV a programjaival a pozitív információk hiánya miatt keletkezett űrt szeretné megszüntetni, betölteni, az embereket pozitív energiával feltölteni.


A MÓKSHA TV munkatársai hasonlóan gondolkoznak, közös a céljuk, a küldetésük, azonban szaktudásukon, szakértelmükön túl ötleteikkel, elképzeléseikkel is mindegyikük tud valami mást, valami pluszt vinni a műsorokba, ezzel színesebbé téve azokat. 

A MÓKSHA TV munkatársai, a műsor szereplői, résztvevői a Móksha Csepp hálózat által egy közösséghez, egy csapathoz is tartoznak, mely nagyon pozitívan befolyásolja a TV működését, a műsorok készítését, az adások hitelességét, a célok elérését.  

Nyitott média kívánunk lenni, adásainkat, felvételeinket szabadon lehet terjeszteni másolni, feldolgozni, mivel szerintünk minden pozitív gondolat közkincs, hiszen – ahogy nagy tanítóink is vallják – semmi sem saját kútfőből jön, hanem a nagy egészből érkezik.


A MÓKSHA TV a következő műsorokkal hívja és várja az érdeklődőket:

–          ÉLETKÉP+ 

E magazinunkban az utca emberét szólítjuk meg. Hétköznapi emberek a hétköznapi jó dolgokról mesélnek, örömökről, barátságról, pozitív élményeikről, tapasztalataikról.

–          FFTT „Figyelj, fejlődj, tanulj és tapasztalj!”

Beszélgető műsorunkban példaértékű embereket, az Ő tevékenységüket mutatjuk be, akiktől tanulhatunk, tudásukból, ismereteikből, tanácsaikból meríthetünk saját életünkhöz, mindennapjainkhoz is. Találkozhatunk természetgyógyászokkal, tanító mesterekkel, spiritualitással foglalkozó emberekkel.

–          Az út program

Szilárd László segítő hétről hétre meditációkat vezet e műsorunkban, mely meditációkkal segít oldani a félelmeket és haragokat, hogy ez a két fontos érzés ne befolyásolja, rontsa el mindennapi életünket.

–          Változtass!

A Móksha Csepp „Változtass, a holnap ma kezdődik!” programjáról szól e műsor, mely Deepak Chopra négy alapminőségére – Rend, Egyensúly, Fejlődés és Intelligencia – helyezi a hangsúlyt, ezzel is segítséget nyújtva a mindennapi élthez. Közös programról, és ezáltal közös célról is van szó, így már a műsorkészítéskor is közösen dolgozunk, örömmel osztják meg a műsorban szereplők gondolataikat, elképzeléseiket e témakörben. Cél a rend megteremtése magunkban és környezetünkben, ehhez kaphatunk ötleteket, tanácsokat, bevált módsereket másoktól is. Folyamatosan várjuk azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának e nemes küldetéshez és interjút adnának, ötletekkel szolgálnának bárki számára.


TARTS VELÜNK!

Te is részt vennél egy TV műsor szerkesztésében, akár szívesen szerepelnél is? Most itt a lehetőség, tarts velünk!

Szeretettel várjuk azon általad készített fotókat, videókat, interjúkat, melyeket örömmel megjelentetnél, látnál a MÓKSHA TV adásai valamelyikében.

Ötletedre is számítunk, ha bármi olyan eszedbe jut, mely építő jellegű lehet mind a TV, mind a műsorok tekintetében.

Nyitott csatorna vagyunk, célunk, hogy minél több helyre és emberhez eljussunk, műsorainkkal amellett hogy kellemes perceket viszünk mindennapjaikba, sok témával segítségükre lehetünk hosszú távon is.

Mi, illetve műsoraink lehetünk sokak számára a megoldás, a segítség – akár VELED együtt is!

Tarts velünk, legyél lelkes nézőnk és segítőnk is!!!

Tartson velünk

Facebook
Iratkozzon fel


Csatlakozzon hozzánk...


Napi útravaló

Mai idézet:


A meggyőződés olyan erős hit, mely már képes arra, hogy átalakítsa egész életünket.


- Szent-Gály Kata -