Miért érdemes csatlakozni?


Elsősorban azért, mert ezzel Ön is hozzájárulhat küldetésünkhöz, saját-, családja-, ismerősei-, embertársaink testi és szellemi fejlődéséhez, egészségük megőrzéséhez, mely megoldást jelenthet arra is, hogy jobbá tegyük a világot! Ismerje meg a Moksa Cseppet, majd hírének terjesztésében rejlő lehetőséget – az utat a személyes életének alakításához, sikerei eléréséhez és személyisége fejlődéséhez!


Miért a Moksa ajánlói rendszere?

Csapatunk tagjaként, magja lehet egy olyan csoportnak, amely pozitív energiát visz a világba, ezáltal óriási változásokat hozva létre. Sokan várnak bennünket…

…szükség van Önre is!

Amit mi nyújtunk:

  • Terméket a küldetéshez: a különleges, egyedülálló, sajátos Moksa Cseppet
  • Rendszeres szakmai előadásokat, rendezvényeket, programokat
  • Kiemelkedő kereseti lehetőséget,
  • Korrekt elszámolási rendszert,
  • Rugalmas munkaidőt,
  • Stressz-, és teljesítménykényszer mentes munkalehetőséget,
  • Támogató vezetőséget, munkatársakat.

Szeretettel várjuk!

A Moksa értékesítési rendszer 2008-ban kezdte meg tevékenységét azzal a nem titkolt céllal, hogy a Moksa Csepp csodálatos esszenciáját a Föld lakosságának 1%-a fogyassza rendszeresen és életévé váljon a lehetőség és a változás könnyedsége.

A Csepp ilyen mértékű elterjesztésével nagyban hozzájárulhatunk embertársaink testi és szellemi fejlődéséhez, egészségük megőrzéséhez, ezeken túl pedig talán jobbá tehetjük világunkat. Ismertesse meg a Moksa Cseppet azokkal, akiknek az Élet valamely területén problémájuk, megoldandó feladatuk akadt.


Legyen csapatunk tagja!

Értékesítési rendszerünk lehetővé teszi, hogy munkatársaink minőségi életet élhessenek, élhető jövedelemmel rendelkezzenek, így magas rezgésszinten, hűen képviselhessék küldetésünket.

Tevékenységük két fontos részre osztható. Az első és egyben a legfontosabb – a szükséges alapok elsajátítása után – a Csepp embertársainkhoz juttatása, tehát az információ átadás, majd az értékesítés. A második egy információs csatorna kialakítása, vagyis a szervezetépítés. Velünk mindegyiket könnyen megtanulhatja.

Tartson velünk

Facebook
Iratkozzon fel


Csatlakozzon hozzánk...


Napi útravaló

Mai idézet:


Minden elért eredmény egy ötlettel kezdődött!


- Vera Peiffer -